top of page
Gevel reinigen

 

Het reinigen van de gevels is van groot belang. Als dit niet goed gebeurd kan de nieuwe verflaag gaan bladderen en hebben algen vrij spel om door te groeien. Na het reinigen worden de gevels ingespoten met een alg- en mosdodend middel. Dit doen we om er zeker van te zijn dat alle micro-organismen geheel verdwenen zijn. Pas dan kan een gevel geschilderd worden.

 

Met de juiste voorbereidingen gaat de buitenmuurverf minstens 10 jaar mee.

Buitenschilderwerk

 

Wat is er niet mooier dan dat je huis prachtig “strak in de lak” staat. Door onze ervaring op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van deze “verfjas” die het nodig heeft in een kleur die u wenst.

Een huis of kantoor wat strak in de lak zit heeft een verzorgde uitstraling. Natuurlijk wilt u die zo lang mogelijk behouden. Dit bereiken we met een goede voorbereiding, a-kwaliteit materiaal en moderne technieken. We besteden veel aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het schilderen gebruiken we alleen hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen. We passen onze eigen moderne werkwijze toe. Samen zorgt dit voor zeer strak en duurzaam schilderwerk wat lang mooi blijft.
 

Uiteraard werken wij met professionele materialen en door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te veren.

Hout(rot)reparaties

 

Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak. Het herkennen en behandelen ervan vereist het nodig vakwerk.

 

Schildersbedrijf Hendriks zorgt voor onzichtbare reparaties met het kwaliteitsproduct Repaire Care.

bottom of page